ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Cobra Kai: Η αφίσα της 5ης σεζόν μας προετοιμάζει για τον επικείμενο πόλεμο του καράτε

Cobra Kai 5
O Τέρι Σίλβερ δυσκολεύει τα πράγματα στον πέμπτο κύκλο του Cobra Kai
Netflix

Η 5η σεζόν του Cobra Kai κυκλοφορεί στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μόλις 16 ημέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία της πέμπτης σεζόν του Cobra Kai και το Netflix μόλις αποκάλυψε μια νέα αφίσα με το βασικό καστ στο επίκεντρο.

Συγκεκριμένα, το πόστερ που αποκαλύφθηκε μέσω του Netflix Geeked δείχνει τον Τέρι Σίλβερ στο κέντρο και μας προετοιμάζει για τον επερχόμενο πόλεμο μεταξύ του Ντάνιελ Λαρούσο, του Τζόνι Λόρενς και του Σίλβερ ο οποίος συνεχίζει τον ασφυκτικό του έλεγχο στο Valley.

Τα πράγματα λοιπόν για τους Ντάνιελ και Τζόνι αρχίζουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα, καθώς ο Σίλβερ περνάει σε άλλο επίπεδο και ο επερχόμενος κύκλος θέλει να μας δείξει πώς θα ήταν αν ο Τέρι Σίλβερ είχε κερδίσει το τουρνουά καράτε All Valley το 1989.

Τα νέα επεισόδια εστιάζουν λοιπόν στον απόηχο της συγκλονιστικής έκβασης του τουρνουά All Valley. O Τέρι Σίλβερ επεκτείνει την αυτοκρατορία του Cobra Kai, προσπαθώντας να κάνει το στιλ του καράτε «χωρίς έλεος» το μοναδικό παιχνίδι σε όλη την πόλη.

Την ίδια στιγμή, ο Τζον Κριζ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο Τζόνι Λόρενς αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει, ενώ ο Ντάνιελ Λαρούσο ενώνει τις δυνάμεις του με έναν φίλο από τα παλιά για να αντιμετωπίσουν τον Σίλβερ.

Θυμίζουμε ότι το Cobra Kai διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά την θρυλική ταινία Καράτε Κιντ και η οπτική της αφήγησης των γεγονότων αυτή τη φορά είναι από την πλευρά του Τζόνι Λόρενς.

Η πέμπτη σεζόν του Cobra Kai θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις