ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: H 3η σεζόν του «The Witcher» μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη

The Witcher
O Χένρι Κάβιλ θα επιστρέψει στο ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια για τρίτη και τελευταία φορά
Netflix

Η επερχόμενη τρίτη σεζόν του The Witcher, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο Netflix σε δύο μέρη, λέει η showrunner της σειράς.

Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix, εμπνευσμένη από τη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski και το best-seller franchise βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt RED, μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε μια συνέντευξη στο Collider, η showrunner και δημιουργός Lauren Schmidt Hissrich η οποία πρόσθεσε ότι είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Συγκεκριμένα η Schmidt δήλωσε: «Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα, αλλά νομίζω ότι αυτό βλέπουμε να συμβαίνει σε όλους τους streamers, οπότε δεν θα το απέκλεια. Προφανώς δεν βγάζουμε τίποτα για το οποίο δεν είμαστε απίστευτα περήφανοι. Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον. Και πάλι, έχουμε πολύ καιρό ακόμη, οκτώ μήνες μέχρι να βγει η τρίτη σεζόν του The Witcher. Θεού θέλοντος, θα τα βγάλουμε όλα ταυτόχρονα. Αλλά ποιος ξέρει, θα δούμε τι θα γίνει».

Θυμίζουμε ότι ο Χένρι Κάβιλ πρόκειται να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του ρόλο, Γκέραλτ της Ρίβια, με την τρίτη σεζόν του The Witcher. Μετά από αυτό, ο 39χρονος ηθοποιός θα παραδώσει τα ξίφη στον αστέρα των Hunger Games, Λίαμ Χέμσγουορθ.

Ο Κάβιλ ο οποίος ήθελε μια πιστή προσαρμογή των βιβλίων, φέρεται να εγκατέλειψε το πρότζεκτ του Netflix για να φορέσει ξανά την κάπα του Superman. Ωστόσο, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο ηθοποιός απομακρύνθηκε τελικά από τον ρόλο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προοπτική να επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν του The Witcher.

Η τρίτη σεζόν της σειράς θα κυκλοφορήσει στο Netflix το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε επίσης

Χένρι Καβίλ: Θα επιστρέψει άραγε στο «The Witcher» του Netflix;

Χένρι Καβίλ: Τον «έκοψαν» από τον ρόλο του Superman – Η ανακοίνωση

Netflix: Τέταρτη σεζόν για το The Witcher αλλά χωρίς τον Χένρι Καβίλ