ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Η «Τόκιο» του «La Casa de Papel» σε νέα αστυνομική σειρά

Η «Τόκιο» του «La Casa de Papel»
H Úrsula Corberó, η γνωστή μας «Τόκιο» του La Casa de Papel
Netflix

Η νέα αστυνομική σειρά Burning Body θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 8 Σεπτεμβρίου.

H Úrsula Corberó, η γνωστή σε όλους μας «Τόκιο» από το La Casa de Papel πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη αστυνομική σειρά του Netflix με τίτλο Burning Body.

Η νέα σειρά μυστηρίου είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Όταν ένας αστυνομικός δολοφονείται και πυρπολείται, όλα τα βλέμματα στρέφονται σε δύο άλλους πράκτορες: την κοπέλα του και τον εραστή της.

Στην επίσημη σύνοψη της ισπανόφωνης σειράς αναφέρεται: «Μάιος 2017. Το σώμα ενός άνδρα βρέθηκε καμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη δεξαμενή Foix, στη Βαρκελώνη. Είναι ο Pedro (José Manuel Poga), ένας αστυνομικός. Το γεγονός προκαλεί γρήγορα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και ταράζει τα νερά καθώς η έρευνα αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Pedro και δύο από τους αστυνομικούς συναδέλφους του: τη σύντροφό του Rosa (Úrsula Corberó) και τον πρώην φίλο της Albert (Quim Gutiérrez)».

Τη σκηνοθεσία της σειράς συνυπογράφουν οι Jorge Torregrossa και Laura Mañá . Το σενάριο ανήκει στην Laura Sarmiento. Το καστ συμπληρώνουν οι Isak Férriz και Eva Llorach.

Το Burning Body θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 8 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

«Ευτυχία»: Σαρώνει στο Netflix η πολυβραβευμένη ελληνική ταινία - Μπήκε ήδη στο top 10

Στο top 10 του Νetflix βρίσκεται ο «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή

Maestro: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την νέα ταινία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ