ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Μπράιαν Άνταμς έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!

Μπράιαν Άνταμς
Η τελευταία φορά που είδαμε τον Μπράιαν Άνταμς στη χώρα μας ήταν τον Νοέμβριο του 2019
AP

Σύμφωνα με ανακοίνωση στα social media του καλλιτέχνη, ο Μπράιαν Άνταμς έρχεται για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο  

Ο Μπράιαν Άνταμς έρχεται ξανά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, φέτος τον Δεκέμβριο! Η σχετική ανακοίνωση έγινε μέσω των social media του Καναδού και όπως μαθαίνουμε θα δώσει συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Μπράιαν Άνταμς θα παίξει στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου και στο PAOK Sports Arena στις 7 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων αναμένονται αύριο Τετάρτη (20/09) που θα ανοίξει η προπώληση μέσω της πλατφόρμας viva (more.com).

Σημειώνεται πως ο Καναδός τον Δεκέμβριο θα βρίσκεται στη... «γειτονιά» μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Στις 8 Δεκεμβρίου έχει προγραμματισμένη συναυλία στη Σόφια της Βουλγαρίας, οπότε μια στάση και στην Ελλάδα ήταν δίκαιη που έγινε πράξη.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Άνταμς στη χώρα μας ήταν τον Νοέμβριο του 2019 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της περιοδείας «Shine a Light».


Διαβάστε επίσης

Πανσέληνος στη Δήλο με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου - Οι καλλιτέχνες και το πρόγραμμα

Γιάννης Χαρούλης: Sold out και οι δύο συναυλίες του στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Πυξ Λαξ όπως παλιά: H μαγική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Θέατρο Λυκαβηττού