ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13: Αυτό είναι το καινούργιο κινητό της Apple - Όλα τα χαρακτηριστικά (pics)

iPhone 13: Αυτό είναι το καινούργιο κινητό της Apple - Όλα τα χαρακτηριστικά (pics)
Το νέο μοντέλο του iPhone 13 για έχει νέο λουκ με διαγώνιες κάμερες πίσω.
Apple

Στις 20:00 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, ο πυρήνας της οποίας είναι, όπως πάντα, η παρουσίαση του νέου iPhone - Τα νέα iPhone 13 και iPhone 13 mini θα έχουν επεξεργαστή τον A15 Bionic, με έξι πυρήνες -  H νέα εκδοχή του αρχέτυπου smartphone, εξωτερικά δείχνει σχεδόν ίδια με την προηγούμενη - Σημαντικές αλλαγές, στα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Σε εξέλιξη είναι η καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple. Στο event με κεντρικό οικοδεσπότη τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, τον Τιμ Κουκ, μετά το ipad και το Apple Watch παρουσιάστηκε το νέο iPhone 13, το καμάρι της εταιρείας.

Το νέο μοντέλο για έχει νέο λουκ με διαγώνιες κάμερες πίσω. Η Apple αναφέρει πως τα iPhone 13 έχουν τις ισχυρότερες δύο κάμερες στο χώρο των smartphones. Τα νέα μοντέλα θα έχουν Cinematic Mode για βίντεο βγαλμένα από ταινία.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι τα iPhone 13 και iPhone 13 mini θα υποστηρίζουν 5G ενώ θα έχουν μεγαλύτερη μπαταρία. 1,5 ώρα περισσότερη στο iPhone 13 mini σε σχέση με το iPhone 12 mini και 2,5 ώρες περισσότερες στο iPhone 13 σε σχέση με το iPhone 12.

Δείτε την gallery:

Ο επεξεργαστής είναι πλέον ο Α15 Bionic, 6πυρηνος ο οποίος περιλαμβάνει 15 δισ. μεμονωμένους ημιαγωγούς. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να εκτελεί 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Εκτόξευση» ημερήσιου αριθμού τεστ - Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν σε παιδιά

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο της Καρολάιν