ΚΟΣΜΟΣ

YouTuber ζήτησε να γίνει ο νέος CEO του Twitter - Τι απάντησε ο Μασκ

YouTuber ζήτησε να γίνει ο νέος CEO του Twitter - Τι απάντησε ο Μασκ
Getty Images

O MrBeast, ένας από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς YouTuber εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει το τιμόνι του Twitter και ο Έλον Μασκ έπειτα έριξε την «βόμβα».

Ένας πασίγνωστος YouTuber φαίνεται πως φιλοδοξεί να γίνει ο νέος CEO του Twitter. Πρόκειται για τον Jimmy Donaldson, ο οποίος έχει γίνει γνωστός ως MrBeast μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει και συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές. Επίσης οι 112 εκατομμύρια συνδρομήτες που έχουν εγγραφεί στο κανάλι του, τον φέρνουν πρώτο στη σχετική λίστα με κανάλια που διαχειρίζεται ένα άτομο.

Ο MrBeast λοιπόν, μετά και την ανάρτηση του Έλον Μασκ ότι θα παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος του Twitter μόλις βρει κάποιον «παλαβό» για να αναλάβει τη δουλειά, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη θέση. «Μπορώ να γίνω εγώ ο νέος CEO του Τwitter;» έγραψε σε ένα tweet του.

Mπορεί να μην είναι ξεκάθαρο κατά πόσο ο Αμερικανός Youtuber επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία του Twitter, ωστόσο ο Έλον Μασκ έσπευσε να του απαντήσει «Δεν αποκλείεται».

Πάντως ο MrBeast φαινόταν να υποστηρίζει την απόφαση του Μασκ να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής του Twitter. Απαντώντας στη δημοσκόπησή του Μασκ που ρωτούσε το κοινό αν τον θέλει να παραιτηθεί, ο MrBeast σχολίασε την πολιτική του Twitter (που αποσύρθηκε αργότερα) η οποία απαγόρευε την κοινή χρήση συνδέσμων σε άλλες πλατφόρμες και έγραψε χαρακτηριστικά: «Εάν πρόκειται να συνεχίσετε να κάνετε τέτοια πράγματα ,ναι»