ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δοκιμάσαμε το payzy by COSMOTE και πήραμε πίσω ευρώ από την πρώτη μας αγορά

Δοκιμάσαμε το payzy by COSMOTE και πήραμε πίσω ευρώ από την πρώτη μας αγορά

Εδώ και μερικούς μήνες,  υπάρχει ένας νέος τρόπος -ή για την ακρίβεια, ένας νέος «κόσμος»- πληρωμών για τον οποίο όλοι συζητούν: Ο λόγος για το payzy by COSMOTE

Τα τελευταία χρόνια, οι ηλεκτρονικές πληρωμές έχουν αναδειχθεί στον «κανόνα» στην καθημερινότητά μας. Να αναφέρουμε απλώς ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μόνο το 2021 στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν 1,5 δισ. ηλεκτρονικές πληρωμές με τη χρήση καρτών, με τους ειδικούς να προβλέπουν ότι τα επόμενα χρόνια η αυξητική πορεία που παρατηρείται, θα οδηγήσει ακόμη και στην αντικατάσταση της χρήσης μετρητών.

Πράγματι, οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμήσουμε σήμερα να αγοράσουμε και να πληρώσουμε τα πάντα -από τους λογαριασμούς του σπιτιού, μέχρι τα τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ και τα ρούχα που φοράμε- online και από την άνεση του καναπέ μας. Και το σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά στις καθημερινές μας συναλλαγές, το κινητό μας τηλέφωνο έχει αναδειχθεί σε βασικό μέσο πληρωμών.

Εδώ και μερικούς μήνες, υπάρχει ένας νέος τρόπος -ή για την ακρίβεια, ένας νέος «κόσμος»- πληρωμών για τον οποίο όλοι συζητούν: Ο λόγος για το payzy by COSMOTE, μία εφαρμογή για κινητά που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Έχοντας καταφέρει να φτάσει τους 110.000 χρήστες μέσα σε επτά μόλις μήνες, δεν θα μπορούσαμε να μην «κατεβάσουμε» και να μην γνωρίσουμε από «πρώτο χέρι» το νέο αυτό app που κάνει τη διαφορά στον τομέα των ψηφιακών τραπεζικών υπηρεσιών.

Η εφαρμογή που μας «λύνει» τα χέρια σε πολλά επίπεδα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή από το τι ακριβώς είναι το payzy by COSMOTE, πώς μας διευκολύνει σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως, πώς μας βγάζει πραγματικά κερδισμένους, με κάθε μας αγορά.

«Κατεβάζοντας» την εφαρμογή -είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Store- στα κινητά μας και κάνοντας την εγγραφή μας, λοιπόν, ήταν εύκολο να διαπιστώσουμε ότι πέρα από πολύ απλή στη χρήση, μας επέτρεπε να κάνουμε και μία σειρά από κινήσεις και συναλλαγές και μάλιστα, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς προμήθεια.

Από online αγορές, μέχρι πληρωμές λογαριασμών και από το να μοιραστούμε τα έξοδα με την παρέα σε ένα δείπνο με το Split it και να ανταλλάξουμε χρήματα με το Chat & Pay, μέχρι να αποταμιεύουμε χρήματα μέσα από το κινητό μας, με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού κουμπαρά Piggys.

Όσοι το επιθυμούν δε, μπορούν μέσω της εφαρμογής να αποκτήσουν έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσουν δύο επιπλέον ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, στον ίδιο payzy λογαριασμό, ακόμη και να βγάλουν κάρτα για τα έξοδα των παιδιών.

Η μαγεία του να πληρώνουμε και να βγαίνουμε κερδισμένοι

Το payzy by COSMOTE όμως, πηγαίνει τώρα ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας νέα δεδομένα, όσον αφορά στις online πληρωμές. Τι ακριβώς κάνει; Μας φέρνει το payzy cashback που μας επιβραβεύει με πραγματικά ευρώ σε κάθε μας αγορά και δη, σε όλα τα καταστήματα -και όχι μόνο σε συγκεκριμένα.

Το πώς ακριβώς λειτουργεί και σε ποιον βαθμό βγαίνουμε κερδισμένοι μέσα από το payzy cashback, τα «τεστάραμε» κάνοντας την πρώτη δοκιμή με τον πιο απλό και καθημερινό τρόπο, δηλαδή αγοράζοντας τον πρωινό μας καφέ στον δρόμο για το γραφείο, ένα μικροέξοδο που θέλαμε να δούμε κατά πόσο θα μας επιβράβευε με πραγματικά ευρώ.

Αμέσως, λοιπόν, διαπιστώσαμε ότι με το payzy cashback μπορούμε πράγματι να κερδίσουμε, από το πρώτο ευρώ που θα ξοδέψουμε. Διότι ακόμη και ένας καφές στο χέρι, που κοστίζει για παράδειγμα 2,5 ευρώ, μας δίνει μέσω του payzy cashback coins. Για την ακρίβεια, 1 ευρώ αντιστοιχεί σε 100 coins coin.

Στην περίπτωση του payzy cashback, βέβαια, τα coins «μεταφράζονται» σε πραγματικά ευρώ στο payzy πορτοφόλι μας, τα οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε, όπως και όποτε θέλουμε, μέσω του app: Από το να κάνουμε μία αγορά στο σούπερ μάρκετ, μέχρι να πληρώσουμε έναν λογαριασμό, να κεράσουμε έναν φίλο μας κατά τη διάρκεια μιας εξόδου ή να μεταφέρουμε χρήματα σε κάποιο δικό μας πρόσωπο μέσω chat.

Τα χρήματα που κερδίζουμε βρίσκονται στον payzy λογαριασμό μας, μέσα από τον οποίο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις παραπάνω συναλλαγές, ενώ είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συνδρομητής της COSMOTE, για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Κέρδη χωρίς ημερομηνία λήξης και αξιοποίηση χρημάτων χωρίς περιορισμούς

«Και μέχρι πότε μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτά τα ευρώ;», θα μας ρωτήσετε. Εδώ, λοιπόν, θα αναφερθούμε σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο, που κάνει τη συγκεκριμένη υπηρεσία να ξεχωρίζει, σε ό,τι αφορά στον χώρο των online πληρωμών.

Βλέπετε, τα ευρώ που συγκεντρώνουμε με το payzy cashback κάνοντας αγορές και τα οποία μπαίνουν απευθείας στον payzy λογαριασμό μας, δεν «λήγουν», ενώ όπως αναφέραμε, μπορούμε και να τα κερδίσουμε μέσα από αγορές από όλα τα καταστήματα, αλλά και να τα ξοδέψουμε, όπως και όπως θέλουμε, δηλαδή χωρίς περιορισμούς.

Με λίγα λόγια, με το payzy και συγκεκριμένα με το payzy cashback, δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές ή μεγάλες αγορές για να πάρουμε πίσω ευρώ, ούτε χρειάζεται να αναζητήσουμε, σε μία λίστα από συγκεκριμένα καταστήματα, το πού θα κάνουμε τις αγορές μας, για να βγούμε κερδισμένοι. Κάθε αγορά, από ένα μικροέξοδο μέχρι μία μεγαλύτερη πληρωμή, όπως ένα ταξίδι ή μία συνδρομή στο γυμναστήριο, γίνεται ευρώ που παίρνουμε πίσω.

Από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μας με το payzy, πάντως, με κάθε μας αγορά, έχουμε κερδίσει το 1% της αξίας των αγορών μας σε μετρητά, ενώ όσο περισσότερο το χρησιμοποιούμε, τόσο περισσότερο κερδίζουμε. Και αυτό ακριβώς, δηλαδή το ότι συγκεντρώνουμε ευρώ από παντού και το ότι μπορούμε να τα αξιοποιούμε, όποτε και όπως θέλουμε, είναι κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχαμε ξανά την ευκαιρία να απολαύσουμε.