TRAVEL

Κόστα Ρίκα: Ταξίδι στην ομορφότερη χώρα του κόσμου

Κόστα Ρίκα: Ταξίδι στην ομορφότερη χώρα του κόσμου

Ένα ταξίδι που πρέπει να κάνεις!

Αμέτρητες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς έχουν αποκαλύψει πως η Costa Rica είναι από τις χώρες με τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους!Γιατί άραγε; Μήπως ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις και εσύ; Αδιαμφισβήτητα ένα σοβαρό κίνητρο για να σε υποκινήσει να την επισκεπτείς! Και 4 άλλοι επιπρόσθετοι λόγοι! Ποιοι είναι αυτοί;

Το φαγητό

Πραγματικά όποιος έχει επισκεφτεί αυτή τη χώρα πραγματικά έχει να μιλάει με τα καλύτερα! Το φαγητό ποικίλει ανάλογα με το τι θέλεις να δοκιμάσεις! Τι θέλεις; Ρύζι, φασόλια, φρέσκο mango, soothies σε όλες τις γεύσεις! Πώς να αντισταθείς σε τόσους γευστικούς πειρασμούς! Και φυσικά μην διανοηθείς και δεν δοκιμάσεις να πιεις καφέ! Οι περισσότεροι που δεν έπιναν καφέ, δοκίμασαν εκεί και ξετρελάθηκαν! Φαντάσου να είσαι fan του καφέ τι θα πάθεις! Το οτιδήποτε δοκιμάσεις είναι φρέσκο!

Θερμές πηγές

Αν μπεις σε μία τέτοια θερμή πηγή αναμφίβολα μπορεί να σε πάρει και ο ύπνος! Το δέρμα σου θα ανακουφιστεί και θα έχει πιο απαλή υφή! Αν επισκεπτείς αυτή τη χώρα είναι προτεραιότητά σου να πας σε μια τέτοια πηγή!

Πολιτισμός

Από τις φτωχογειτονιές-γκέτο μέχρι τις φιλικές γειτονιές, η Costa Rica θα σε κάνει να νιώσεις πολύ οικεία και θα σου δημιουργηθεί η όρεξη να ανακαλύψεις νέα πράγματα που αφορούν τον πολιτισμό τους. Και αυτό είναι και το point άλλωστε να γνωρίζεις νέους πολιτισμούς και να γεμίζεις εμπειρίες!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θετικός στον κορονοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο €300 σε αστυνομικό χωρίς μάσκα αφού έκοψε πρόστιμο για τον ίδιο λόγο σε πολίτη

Πέθανε ο Φρειδερίκος Χόντος: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 40 ετών

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα την παραμονή των Χριστουγέννων