ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Westin Resort Costa Navarino συμμετείχε στην 'Ωρα της Γης

Το Westin Resort Costa Navarino συμμετείχε στην 'Ωρα της Γης

Το The Westin Resort Costa Navarino «έσβησε τα φώτα του» στις 28 Μαρτίου, παίρνοντας μέρος στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την προστασία της μοναδικής αξίας που ενώνει όλους μας – του πλανήτη Γη!

Το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 8:30 έως τις 9:30 μ.μ., το The Westin Resort Costa Navarino ένωσε δυνάμεις με εκατομμύρια άλλους σε όλον τον κόσμο που έσβησαν τα φώτα με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας σε ό,τι αφορά τις κλιματικές αλλαγές.

Συμμετέχοντας σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία όπως η Ώρα της Γης, το The Westin Resort Costa Navarino υποστήριξε ενεργά τη δέσμευση της μητρικής Starwood Hotels & Resorts Worldwide’s στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η Ώρα της Γης είναι μια παγκόσμια προσπάθεια να τονιστεί με έμφαση η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη και η ανάγκη να μειωθούν οι εκπομπές άνθρακα. Η πρωτοβουλία αυτή έχει πλέον καταστεί ένας ισχυρός συμβολισμός ότι κάθε μικρό βήμα μπορεί να έχει σημαντική επίδραση και να κάνει μακροπρόθεσμα τη διαφορά στην «υγεία» του πλανήτη μας.

Προκειμένου να συμμετάσχει στην Ώρα της Γης, το The Westin Resort Costa Navarino πραγματοποίησε μια σειρά από δραστηριότητες όπως θεραπείες Spa, μαθήματα yoga υπό το φως των κεριών, πυροτεχνήματα, Δείπνο στο Σκοτάδι σε όλα τα εστιατόρια, επίσης υπό το φως των κεριών και πολλές ακόμη! Τέλος, όλοι οι φιλοξενούμενοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην κίνηση αυτή, χρησιμοποιώντας το hashtag: #WestinNavarinoEH15 για να μοιραστούν μαζί μας φωτογραφίες ή videos από αυτήν την εμπειρία και να πουν την άποψή τους για την «πράσινη» ανάπτυξη!

Ρoή Ειδήσεων