ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Ίσως να γνωρίσεις κάποιον/α που δεν είναι και το καλύτερο παιδί

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Ίσως να γνωρίσεις κάποιον/α που δεν είναι και το καλύτερο παιδί
Πάνω που νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος, αυτή επανέρχεται στο προσκήνιο
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους συνηγορεί σε εκμυστηρεύσεις γύρω από τα «πως» και τα γιατί» μιας υπόθεσης του παρελθόντος

Με τον Άρη στους Ιχθύς, «ξεφυτρώνουν» διαρκώς έξοδα -ιδίως γύρω από τα μέσα που χρησιμοποιείς- συνάμα όμως έχεις και το κίνητρο για να αναζητήσεις πόρους. Επιπλέον βέβαια μπορεί να αναζωπυρωθεί μια ένταση με συγγενή ή γείτονά σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους συνηγορεί σε εκμυστηρεύσεις γύρω από τα «πως» και τα γιατί» μιας υπόθεσης του παρελθόντος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η άλλη πλευρά έχει καθαρές προθέσεις, ίσα-ίσα που κάτι ζητάει από σένα κι επιδιώκει να το πάρει μέσω μιας «εκδούλευσης». Ίσως πάλι να γνωρίσεις κάποιον/α που… δεν είναι και το καλύτερο παιδί του κόσμου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/05

Πάνω που νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος, αυτή επανέρχεται στο προσκήνιο, ίσως μάλιστα το όλο «σκηνικό» να κρύβει και κάποια απωθημένα, είτε δικά σου, είτε της άλλης πλευράς. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις επιλογές σου, ενώ έχε το νου σου και για το ενδεχόμενο να ειπωθούν πράγματα πίσω από την πλάτη σου κι όχι με καλό σκοπό!