ΖΩΔΙΑ

Λέων ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σου χαρίσουν κάτι

Λέων ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σου χαρίσουν κάτι
Αν είσαι μόνος/η, τότε να θυμάσαι ότι σήμερα έλκεις το… πρόβλημα
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, που δεν εξελίσσονται ευνοϊκά, είναι πιθανό να σου ρίξουν όλο το φταίξιμο

Η Σεληνιακή έκλειψη συνηγορεί στο να πάρεις περισσότερες ευθύνες στις πλάτες σου, καλύπτοντας και κενά άλλων, καλό είναι όμως να το... σκεφτείς καλά πριν μπεις σε μια διαδικασία, που δεν θα έχει για σένα κανένα όφελος, πλην της επιβεβαίωσης του ότι η... αχαριστία κυβερνά αυτόν τον κόσμο! Επιπλέον σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, που δεν εξελίσσονται ευνοϊκά, είναι πιθανό να σου ρίξουν όλο το φταίξιμο, ενώ μπορεί να εξελιχθεί προβληματικά και μια μίσθωση. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σου χαρίσουν κάτι ή να έχεις έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 16/05

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το κλίμα μπορεί να βαρύνει εξ αιτίας κάποιων πιεστικών προβλημάτων ή μιας κριτικής που θα ασκήσεις ή θα σου ασκηθεί και μένει να δεις αν τελικά η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, ώστε να αντέχει τέτοιες καταστάσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε να θυμάσαι ότι σήμερα έλκεις το… πρόβλημα, που μπορεί να αποτυπωθεί τόσο στα χαρακτηριστικά μιας νέας σχέσης, όσο και στο ποιόν του/της συντρόφου σου.