ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Πρόσεχε τη διατροφή σου!

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Πρόσεχε τη διατροφή σου!
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε κάτι το αναπότρεπτο που σχετίζεται με τα περιουσιακά.
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε παρασκηνιακές δράσεις και… μακάρι να αποκαλυφθούν πράγματα, πριν γίνει η «ζημιά».

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε κάτι το αναπότρεπτο που σχετίζεται με τα περιουσιακά ή το σπίτι και την οικογένειά σου και είτε πρόκειται για καλό, είτε για… κακό το ζητούμενο είναι να πας μπροστά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε παρασκηνιακές δράσεις και… μακάρι να αποκαλυφθούν πράγματα, πριν γίνει η «ζημιά». Επιπλέον όμως, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις μια σωστή διατροφή και να κάνεις οικονομία δυνάμεων, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της. Ίσως πάλι να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να μυηθείς σε μια μαντική τέχνη.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05

Αν μπεις στην διαδικασία μιας νέας σχέσης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πληρώσεις το… τίμημα της ευτυχίας, ζώντας τελικά σε ένα «χρυσό κλουβί» κι αν αυτό σου φαίνεται οκ στην παρούσα φάση, υπάρχει και το… αύριο που θα πρέπει να σε απασχολήσει! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, έχε τον… νου σου, αφού ένα πρόσωπο που σε εχθρεύεται ή σε ζηλεύει μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις δρώντας παρασκηνιακά.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 19/05/2022;