ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Ίσως επωφεληθείς από μια συνεργασία ή συμφωνία

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Ίσως επωφεληθείς από μια συνεργασία ή συμφωνία
Μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς.
astrology.gr

Ζώδια -Tοξότης: Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν δεν έχεις «κολλήματα» είναι πιθανό να συμβούν «μοναδικά» πράγματα.

Με το εξάγωνο Ερμή-Δία, πολλά είναι εκείνα που μπορούν να βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη των άλλων, Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν δεν έχεις «κολλήματα» είναι πιθανό να συμβούν «μοναδικά» πράγματα, αν όμως διακατέχεσαι από ταμπού και προκαταλήψεις, μάλλον θα… δυσκολευτείς!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/05

Με την Αφροδίτη και το Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου, όποιος/α προσπαθεί να σε περιορίσει ή να σε ελέγξει μάλλον ματαιοπονεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες σοβαρές βλέψεις, πέραν του να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να το εξηγήσεις στο ταίρι σου. Ωστόσο, αν κάνεις «ζαβολιές», το πιθανότερο είναι να προκληθεί… σκάνδαλο, όποια δικαιολογία κι αν σκαρφιστείς!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 20/05/2022;