ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Μη διστάσεις να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Μη διστάσεις να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες
Η Σελήνη και ο Άρης στον Κριό σε ωθούν να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Η Σελήνη και ο Άρης στον Κριό σε ωθούν να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, με σκοπό να πετύχεις άμεσα έναν σημαντικό στόχο σου, αν δεις όμως ότι προκύπτουν αντιδράσεις από άλλους/ες, μην διστάσεις να κινηθείς μόνος/η για να μην χάσεις την ώρα σου με «αψιμαχίες». Επιπλέον αξιοποίησε άμεσα την εύνοια που σου δείχνει ένα «σημαίνον» πρόσωπο. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να βρίσκεται σε κομβική φάση και σίγουρα μια συζήτηση «εκ βαθέων» θα πιστοποιήσει και το δέσιμό σας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/05

Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί μεν να βρεις ένα ταίρι αντάξιο των προσδοκιών σου, «παίζει» ωστόσο και το ενδεχόμενο να διαπιστώσεις ότι «έβαλες τα χεράκια σου κι έβγαλες τα ματάκια σου», βασισμένος/η σε υπόνοιες και υποψίες που σου έχουν «ψιθυρίσει». Σε κάθε περίπτωση πάντως προκαλείς το ενδιαφέρον και εμπνέεις πάθος, με τη συνέχεια να είναι και θέμα συναίνεσης, αφού με τον Άρη στον Κριό δεν είναι δεδομένη.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 25/05/2022;