ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05: Πρόσεξε μη πέσεις θύμα ενός πάθους σου και τα χάσεις όλα

Tοξότης | Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05
Αν είσαι σε μια σχέση, που δεν «τραβάει» σεξουαλικά, μάλλον έφτασε το... τέλος της!
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: O ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο δεν προσφέρεται για την λήψη οριστικών αποφάσεων αλλά μόνον για διορθωτικές κινήσεις.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μάλλον αρνητικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, μερικές φορές όμως «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον». Πρόσεξε ακόμη μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους σου και τα χάσεις όλα. Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου πάει πίσω εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό κι εδώ θα φανεί το πόσο προνοητικός/η είσαι ή -έστω- τι «άκρες» διαθέτεις. Όσον αφορά πάλι θέματα υγείας και διατροφής, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο δεν προσφέρεται για την λήψη οριστικών αποφάσεων αλλά μόνον για διορθωτικές κινήσεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/05

Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου διευρύνεται, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαία έλξη. Παρότι όμως σε σεξουαλικό επίπεδο όλα θα κινηθούν στον αστερισμό του πάθους, θα αποβεί επιζήμιο για σένα το να επενδύσεις σε μια κατάσταση, που σίγουρα έχει και κάποιες «σκοτεινές» πλευρές». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, που δεν «τραβάει» σεξουαλικά, μάλλον έφτασε το... τέλος της!