ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Θα διεκδικήσεις το καλύτερο στον οικονομικό τομέα

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Θα διεκδικήσεις το καλύτερο στον οικονομικό τομέα

Ζώδια - Ιχθύες: Η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα και δεν αποκλείεται να πετύχεις το ποθούμενο με… συνοπτικές διαδικασίες και με τη βοήθεια της τύχης, φυσικά!

Από εκεί και ύστερα από τη στιγμή που θα βρεθείς με λεφτά στα χέρια, το πιθανότερο είναι να ξοδευτούν… πάραυτα, προκειμένου να απολαύσεις ότι έχεις στερηθεί ή/και να αποκτήσεις κάτι που κοστίζει ακριβά και πάντα ήθελες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις, ενώ ευνοεί τα ταξίδια, τις εκδρομές και τις αγορές ρούχων ή αξεσουάρ ομορφιάς.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Με την Αφροδίτη να περνά στον 3ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η. ειδήσεις, μηνύματα αλλά και προτάσεις που υπόσχονται πολλά, σου δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα, μένει ωστόσο να αποδειχθεί αν όλα αυτά έχουν πραγματική βάση ή πρόκειται απλά για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το να δείξεις καλή διάθεση σε ένα τρίτο πρόσωπο που σε φλερτάρει μπορεί να του… ανοίξει την όρεξη και να έχεις «θέματα».