ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05: Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά!

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05
Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η ζωή σου επιφυλάσσει όμορφες καταστάσεις
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου να συνηγορεί σε εύκολες λύσεις, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις άκρες που διαθέτεις

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δουλέψεις μόνος/η και μακριά από εξωτερικά ερεθίσματα που θα μπορούσαν να σε αποσπάσουν ή ακόμη και να σε εκνευρίσουν, σε κάθε περίπτωση όμως αν νιώσεις κούραση μην το... ζορίσεις, αφού σε αυτήν την φάση η υγεία σου είναι ευαίσθητη και πρακτικά χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και ξεκούραση. Μάλιστα, με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου να συνηγορεί σε εύκολες λύσεις, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις άκρες που διαθέτεις. Αλλά και χωρίς μέσον, μπορείς να σημειώσεις σημαντική πρόοδο στην καριέρα σου, αρκεί να τολμήσεις!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/05

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η ζωή σου επιφυλάσσει όμορφες καταστάσεις κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι μέσα στις παρέες σου θα υπάρξει και κάποιος/α, που εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου και σε κάνει να νοιώθεις πλήρης και ασφαλής. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε κράτα το φιλικό πλαίσιο, αν όμως η σχέση σου έχει «βαλτώσει», τότε με την έλευση ενός νέου ή… παλιού έρωτα θα βρεθείς σχετικά «μετέωρος/η»!