ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Ετοιμάσου για αποκαλύψεις!

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06
Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε αποκαλύψεις
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Πρόσωπα και καταστάσεις σου γαργαλάνε την περιέργεια κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν.

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε αποκαλύψεις, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά από αλλού τα περίμενες κι από αλλού σου ήρθαν, τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα. Μπορεί ακόμη να υπάρξει μια ξαφνική μεταστροφή μέσα σου, ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής, το ότι κάτι δεν «συστήνεται», δεν σημαίνει πως δεν σου κάνει. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σηματοδοτεί σπάνιες καταστάσεις στη ζωή σου, που μάλλον θα τις χαρείς, αφού προσαρμόζεσαι γρήγορα και στα πιο… ανήκουστα! Ίσως πάλι να σου έρθει... βολική και μια «απελευθερωτική» αλλαγή, αν βέβαια δεν προλάβεις να την κάνεις εσύ!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/06

Πρόσωπα και καταστάσεις σου γαργαλάνε την περιέργεια κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δείχνει μια «τρέλα». Εξ άλλου ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη μπορεί να έχει μια κατάσταση που σίγουρα κρύβει εκπλήξεις κι αν προχωρήσεις περαιτέρω, το λιγότερο που θα αποκομίσεις θα είναι κάτι νέο ή διαφορετικό στην ερωτική και σεξουαλική σου πρακτική.

Σχετικές ειδήσεις