ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Ίσως βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν την περιμένεις

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Ίσως βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν την περιμένεις
Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στο να ζήσεις κάτι το όλως διόλου διαφορετικό στην ζωή σου
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Με τον Ουρανό να πηγαίνει κόντρα σε συμβάσεις και περιορισμούς, μια απρόβλεπτη εξέλιξη ίσως σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα απόψεις σου

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στο να ζήσεις κάτι το όλως διόλου διαφορετικό στην ζωή σου και είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές, ιδιαίτερα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, Ίσως πάλι να βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν την περιμένεις την ίδια στιγμή που μια σίγουρη «πόρτα» έκλεισε… κατάμουτρα! Παράλληλα, ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που σε... προκαλούν τόσο με την θετική έννοια του όρου, όσο και με την αρνητική αλλά το πιθανότερο είναι να εμπνευστείς και να κάνεις τις δικές σου δημιουργικές «τρέλες»!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/06

Με τον Ουρανό να πηγαίνει κόντρα σε συμβάσεις και περιορισμούς, μια απρόβλεπτη εξέλιξη ίσως σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα απόψεις σου και κυρίως τα όσα πίστευες για σένα. Το «μήνυμα» είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην γίνεται, έστω και για μια και μοναδική φορά. Αν βέβαια θεωρείς πώς «έχεις δέσει τον γάιδαρο σου» θα βιώσεις μια δυσάρεστη έκπληξη από την άλλη πλευρά και μάλιστα εντελώς ξαφνικά.

Σχετικές ειδήσεις