ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 27/06: Οι ερωτικές προσφορές διαδέχονται η μια την άλλη

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 27/06: Οι ερωτικές προσφορές διαδέχονται η μια την άλλη
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά πρόσεξε μήπως η πλεονεξία ή/και μια «επιπολαιότητα» σου δημιουργήσει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει.
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον εξοπλισμό σου

Με την Σελήνη στους Διδύμους να σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και παιχνιδιάρη/α, η ημέρα σου μπορεί να κυλήσει χωρίς να το καταλάβεις. Όσον αφορά όμως τα συναισθήματά σου διέπονται από μια αστάθεια, ενώ κάτι που θα συμβεί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις, μέχρι τουλάχιστον να επανέλθει η κανονικότητα. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, καλείσαι να εξαλείψεις ενδεχόμενες εστίες μόλυνσης στο περιβάλλον σου αλλά και να προσέξεις τους χειρισμούς σου με συσκευές ή εργαλεία και δη ηλεκτρονικά.

Ερωτικές Προβλέψεις 27/06

Με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, οι ερωτικές προσφορές διαδέχονται η μια την άλλη, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα, δεν είναι ωστόσο σκόπιμο να πάρεις τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά, αφού οι διαθέσεις θα αλλάξουν σύντομα, μείνε λοιπόν στα εφήμερα και χωρίς φυσικά να δεσμευτείς για το οτιδήποτε!. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά πρόσεξε μήπως η πλεονεξία ή/και μια «επιπολαιότητα» σου δημιουργήσει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει.