ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Πάρε το ρίσκο και θα δικαιωθείς!

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07
Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια αστάθεια στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα οικονομικό «άνοιγμα». Το πιθανότερο είναι να ξοδέψεις όλα τα κέρδη σου για να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες.

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια αστάθεια στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, τίποτε ωστόσο από αυτά που θα συμβούν δεν έχει μόνιμο χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα οικονομικό «άνοιγμα» ή/και μια κίνηση υψηλού ρίσκου με το αποτέλεσμα να σε δικαιώνει. Από εκεί και ύστερα βέβαια το πιθανότερο είναι να ξοδέψεις όλα τα κέρδη σου για να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Επιπλέον βέβαια μπορεί να «ταξιδέψεις» στο χθες, «σκαλίζοντας» αναμνηστικά και φωτογραφίες, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με γείτονες ή συγγενείς.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/07

Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε… ακολούθησε την καρδιά σου και «δώστα όλα» στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα με αυτόν τον τρόπο να καταφέρεις να «ξεκολλήσεις» από μια πρότερη κατάσταση! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτό που θες, αφού θα το πάρεις και με το παραπάνω, σε κάθε περίπτωση όμως ένας/μια πρώην θα… την κάνει την «κρούση»!