ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07: Θέσε τα όριά σου, θα είναι δύσκολη μέρα

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07
Η ημέρα προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων και την αξιοποίηση γης.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμος: Ο Κρόνος επηρεάζει την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και η ημέρα προσφέρεται κυρίως για να κάνεις τον απολογισμό σου.

Σήμερα καλείσαι να παραμερίσεις περιττούς συναισθηματισμούς και να θέσεις τα όριά σου, δεν αποκλείεται ωστόσο η ημέρα σου να εξελιχθεί δύσκολα εξ αιτίας μιας απογοήτευσης που σε… περιμένει! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα συνηγορεί σε οικονομικές ή/και περιουσιακές εξελίξεις και σίγουρα μπορείς να βγεις ωφελημένος/η από αυτές, από την άλλη πλευρά όμως μάλλον δεν θα σου αρέσει το ότι για να πάρεις θα πρέπει να αποδεχθείς κι ένα εθιμικό δίκαιο που περιορίζει την ανεξαρτησία σου. Η μέρα πάντως προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων και την αξιοποίηση γης.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 08/07

Ο Κρόνος επηρεάζει την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και η ημέρα προσφέρεται κυρίως για να κάνεις τον απολογισμό σου και να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις ξεκινώντας φυσικά από τις δικές σου επιλογές. Το να αποστασιοποιηθείς και πάρεις το χρόνο σου λοιπόν, είναι μάλλον αντιπροσωπευτικό, εξ άλλου γιατί να πασχίσεις σε μια φάση που η ζωή σου πάει κόντρα; Αν πάντως… επιμείνεις, θα το βρεις το «βασανάκι» σου!