ΖΩΔΙΑ

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 24/07: Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό και θα χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 24/07: Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό και θα χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις
Μέσα από την συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Μπορεί ακόμη να υπάρξει μια ανακουφιστική εξέλιξη σε θέμα υγείας, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις ένα μυστικό και να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση.

Με την Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό οίκο σου… ισχύει το «εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει», ίσως μάλιστα να βγεις στον «αφρό» ύστερα από μια σειρά ευνοϊκών συμπτώσεων. Μπορεί ακόμη να υπάρξει μια ανακουφιστική εξέλιξη σε θέμα υγείας, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις ένα μυστικό και να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε νέες γνωριμίες με άτομα που… λένε πολλά, όχι όμως κατ’ ανάγκη και ουσιαστικά, κράτα λοιπόν από τις παρέες σου τα «στιγμιότυπα» που σου αρέσουν, χωρίς να πάρεις «ζεστά» δηλώσεις, υποσχέσεις και… κολακείες!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/07

Μέσα από την συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία, που σε πρώτη φάση θα εξελιχθεί και θα καταλήξει κάπου κρυφά από τα… αδιάκριτα βλέμματα, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που κατέχει μια υψηλή θέση, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην ξανοίγεσαι πολύ, αφού όσο και να το… προσέξεις, τίποτε δεν θα μείνει κρυφό και θα χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις.