ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις: Μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08
Με τη Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αναβιώσουν ενδιαφέροντα του παρελθόντος.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Με τον Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου να προάγει την επικοινωνία σου, ότι πεις κι ότι κάνεις θα γνωρίσει μεγάλη αποδοχή. 

Με τη Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αναβιώσουν ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό, ενώ όσον αφορά τα προσωπικά σου φαίνεται πως θα βρεθείς σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση με τις αγκαλιές να είναι το πρώτο ζητούμενο! Το αν και πώς θα τις πάρεις ή θα τις δώσεις βέβαια είναι ένα θέμα, αφού ο συντονισμός των επιθυμιών δεν είναι διόλου δεδομένος. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου να προάγει την επικοινωνία σου, ότι πεις κι ότι κάνεις θα γνωρίσει μεγάλη αποδοχή. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον ή ένα «χαρτί», που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/08

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, που νοιώθεις -κι έτσι είναι- ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης, κάτι όμως που, όπως καταλαβαίνεις, θα δημιουργήσει μπερδέματα και προβλήματα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια άλλη σχέση, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε εξαιρετικά ευαίσθητη φάση και να μην ξέρεις τι να κάνεις.