ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/08: Μπορεί να αρθεί ένας περιορισμός που είχες

Ημερήσιες Προβλέψεις 30/08
Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί στο να ασχοληθείς με δουλειές -ιδίως του σπιτιού- υλοποιώντας και κάποιες παραδοσιακές συνταγές.
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Με τον Άρη στους Διδύμους, πολλά και… γρήγορα μπορεί να αλλάξουν στον οικονομικό τομέα

Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί στο να ασχοληθείς με δουλειές -ιδίως του σπιτιού- υλοποιώντας και κάποιες παραδοσιακές συνταγές. Αν τώρα σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, ενδείκνυται η χρήση βοτάνων ή θεραπευτικών τεχνικών της «λαϊκής» ιατρικής αλλά ρώτα και κανα παλιότερο που ξέρει από αυτά! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους, πολλά και… γρήγορα μπορεί να αλλάξουν στον οικονομικό τομέα, αρκεί να μη «δειλιάσεις», ίσως μάλιστα να σου τύχει μια μοναδική «κερδοσκοπική» ευκαιρία. Μπορεί ακόμη να αρθεί ένας περιορισμός που είχες, ύστερα από δραστική παρασκηνιακή παρέμβαση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/08

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου να σου παρέχει μια σειρά από ατού και ευτυχείς συγκυρίες, πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι της αρεσκείας σου κι αν είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, δεν έχεις παρά να βρεθείς σε ένα σπίτι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ανταλλάσσοντας... ερωτικές και όχι μόνον υπηρεσίες! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα καλά της μονιμότητας!