ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα με τον Άρη στον Υδροχόο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα με τον Άρη στον Υδροχόο

Λέοντες και Σκορπιοί θα "χτυπηθούν" πρώτοι

Από τις 13/2 έως τις 23/3, ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο κι όπως συμβαίνει πάντα, κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές, να κυνηγούν στόχους και να διεκδικούν, ενώ άλλα θα βιώσουν διάφορα προβλήματα. Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, οι προκλήσεις και οι παράλογες αντιδράσεις θα είναι συχνές, οπότε μπορεί να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη. Επιπλέον, δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα με τον Άρη στον Υδροχόο. Ποια είναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον 4ο οίκο σου θα προκαλέσει αναταραχή στο περιβάλλον σου, με ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάθως κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή, αν χρειάζεται να το κάνεις, να σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, αφού με τίποτα δε θα είναι ικανοποιημένα, ενώ θα ξεσπάσει αντάρτικο, ο καθένας θα θέλει να κάνει τα δικά του και οι συμπεριφορές ή οι αντιδράσεις τους θα σε φτάνουν συχνά στα όριά σου. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και δε συμφωνούν. Από την άλλη, ίσως "εγκαταλείψεις" τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος "εισβολής".

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr