ΚΟΣΜΟΣ

Μάντσεστερ: Βούτηξε από τα 15 μέτρα για να δροσιστεί! (video)

Μάντσεστερ: Βούτηξε από τα 15 μέτρα για να δροσιστεί! (video)

Ζεσταινόταν και είπε να δροσιστεί το παιδί! Ανέβηκε στην πρώτη γέφυρα που βρήκε μπροστά του και έπεσε στα πιο παγωμένα νερά της πόλης.

Η ζέστη ωστόσο (που δεν έχει στο Μάντσεστερ) φαίνεται πως τον… χτύπησε στο κεφάλι ή τουλάχιστον τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την υψοφοβία, βουτώντας από τα 15 περίπου μέτρα!

Ο αγνώστων στοιχείων νεαρός άνδρας ανέβηκε στην κορυφή της αψίδας στην πεζογέφυρα Salford Quays’ Lowry μαζί με δύο φίλους του, πραγματοποιώντας ένα άλμα χωρίς προηγούμενο!

«Είμαι έκπληκτος από το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι ρισκάρουν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο δήμαρχος του Salford, Ian Stewart, συμπληρώνοντας: «Πηδώντας από εκεί είναι αρκετά επικίνδυνο, αλλά και απίστευτη βλακεία».

Και μπορεί η θερμοκρασία στο Manchester να έφτασε εκείνη τη μέρα τους 23οC, ωστόσο αξιωματούχος της Πυροσβεστικής κατέστησε σαφές πως παρά το γεγονός πως το νερό μπορεί να φαινόταν δροσιστικό, παρέμενε εξαιρετικά επικίνδυνο.

«Είναι τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν. Η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ χαμηλή», τόνισε και κατέληξε: «Τα συνεργεία μας έχουν ανασύρει πολλούς νέους από κανάλια και δεξαμενές. Πολλοί νομίζουν ότι είναι ένας τρόπος να δροσιστούν, αλλά τελικά είναι το τελευταίο πράγμα που κάνουν».

Διαβάστε ακόμα:

Φλόριντα: Έκανε μπάνιο, έφαγε και κοιμήθηκε. Σε ξένο σπίτι! (photo)