ΚΟΣΜΟΣ

Σέξι στα 73: Η χήρα με τα δερμάτινα και τα δικτυωτά καλσόν! (pics)

Σέξι στα 73: Η χήρα με τα δερμάτινα και τα δικτυωτά καλσόν! (pics)

Δεν της άρεσε το βελονάκι και το πλεκτό και αποφάσισε να το ρίξει στο σεξ! Άλλωστε μία ζωή την έχει και αφού δεν μπόρεσε να πάει να βρει το σύζυγο της, αποφάσισε να το... ψάξει!

Κολλητό δερμάτινο φουστάνι, καλσόν δίχτυ, μακριά ξανθά μαλλιά και φυσικά τακούνια... ουρανοξύστης! Η Τζέιν ξέρει πως να κάνει τους άντρες να την κοιτάξουν όταν μπαίνει στο μπαρ για να απολαύσει το ποτό της και τα καταφέρνει μία χαρά!

Αυτό όμως που δεν ξέρουν οι περισσότεροι θαυμαστές της είναι ότι διαθέτει δωρεάν εισιτήριο στο λεωφορείο (της Βρετανίας, μην μπερδεύεστε), λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της!

Και όμως! Είναι 73 ετών, χήρα και μητέρα τριών παιδιών ενώ είναι ανένδοτη στο γεγονός ότι η ηλικία της δεν αποτελεί εμπόδιο για το ερωτικό προφίλ της.

«Υποθέτω ότι θα έπρεπε να φοράω ζεστές ζακετούλες και χαμηλά παπούτσια από το φαρμακείο. Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είχε και πολύ πλάκα» δηλώνει η ίδια.

«Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να ντύνεσαι νεανικά ακόμα και μετά τα 70. Η Τζέιν Φόντα είναι καλύτερη από μένα;» ρωτάει η γυναίκα ενώ παραδέχεται ότι έχει κάνει λίφτινγκ και κάνει πολύ συχνά μπότοξ!

Εμάς δεν μας πέφτει λόγος αλλά ότι και να κάνεις «κοπελιά» η ταυτότητα γράφει έτος γέννησης 1941 για να μη μιλήσουμε για τα... γυναικολογικά!

Αλλά αν πάλι εσένα σου αρέσει ο... ποδόγυρος, ποιοι είμαστε εμείς που θα σε... κρίνουμε;

Δείτε τη σέξι γιαγιά! Ουπς! Τη σέξι κοπελιά θέλαμε να πούμε..

Διαβάστε επίσης: Πόλη που αποτελείται από γυναίκες, κάνει έκκληση για... άντρες!