ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Σιδερένια βέργα καρφώθηκε σε επιβάτη του μετρό (vid+pics)

Τουρκία: Σιδερένια βέργα καρφώθηκε σε επιβάτη του μετρό (vid+pics)

Φρικιαστικό ατύχημα είχε ένας 33χρονος επιβάτης σε συρμό του μετρό της Κωνσταντινούπολης, όταν μια μεταλλική βέργα που είχε ξεχαστεί στις γραμμές, τρύπησε το πάτωμα του βαγονιού και διαπέρασε το ισχίο του!

Η λειτουργία του μετρό διακόπηκε για λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές ατύχημα, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Από την πλευρά του, ο δήμος της Κωνσταντινούπολης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι το συμβάν ερευνάται, ωστόσο δεν έδωσε καμιά περαιτέρω πληροφορία για το πώς συνέβη το ανατριχιαστικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, η σιδερόβεργα που τραυμάτισε τον 33χρονο Φατίχ Τζομπάν είχε ξεχαστεί εκεί μετά τις πρόσφατες εργασίες στον σιδηρόδρομο στην ευρωπαϊκή πλευρά της μεγαλύτερης πόλης της Τουρκίας.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείριση αφαίρεσης της μεταλλικής ράβδου από το σώμα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατύχημα προστίθεται σε μια σειρά παρόμοιων περιστατικών στην Τουρκία, ιδίως σε χώρους εργασίας.

Πριν από λίγες ημέρες, 10 εργάτες έχασαν τη ζωή τους όταν ο ανελκυστήρας στον οποίο επέβαιναν έκανε ελεύθερη πτώση από ύψος 32 ορόφων. Ένα δυστύχημα που τελεί ακόμα υπό έρευνα, ενώ τον περασμένο Μάιο, 301 ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους στη πόλη Σόμα της δυτικής Τουρκίας, στο πιο πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας…

Διαβάστε ακόμα:

Αυστραλία: Μοντέλο πανηγύρισε κάνοντας στριπτίζ σε κατάμεστο γήπεδο! (vid+pics)

Λονδίνο: Απείλησε να βιάσει βουλευτή για το νέο νόμισμα των 10 λιρών!

Βρετανία: Το «παιδί με τα μαύρα μάτια» επέστρεψε!

Κροατία: Κατάλογος 1,6χλμ για Γκίνες! (vid+pics)