ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαμαριά: Επίθεση από Μύρτσο καταγγέλει ο Λαμτζίδης

Καλαμαριά: Επίθεση από Μύρτσο καταγγέλει ο Λαμτζίδης

Επίθεση από τον παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα, Γιώργο Μύρτσο, καταγγέλει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλης Λαμτζίδης.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην ανθοέκθεση του Δήμου Καλαμαριάς, στην Πλάζ Αρετσούς όπου ο κ. Λαμτζίδης και ομάδα υποψήφιων συμβούλων μοίρασαν έντυπο υλικό και συζήτησαν με τους επισκέπτες.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Γιώργος Μύρτσος (φωτο), αρμόδιος Αντιδήμαρχος ,προσπάθησε να... πετάξει έξω τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψήφιους συμβούλους επικαλούμενος την «ιερότητα» της ημέρας, στους οποίους απηύθυνε περιφρονητικές και εξυβριστικές φράσεις και τελικά μέσα σε αποδοκιμασίες αποχώρησε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Μανόλης Λαμτζίδης δήλωσε:

«Ο λαός της Καλαμαριάς χρεώνει τη συμπεριφορά του κ. Μύρτσου στον ίδιο τον κ. Μπακογλίδη προσωπικά, γιατί δεν είναι μεμονωμένη συμπεριφορά , αλλά έχει εκδηλωθεί και στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Η αντίδραση αυτή δείχνει ότι μας φοβούνται και ενοχλούνται από την παρουσία μας. Δε θα σταματήσουμε ούτε λεπτό τη δράση μας, αλλά περιμένουμε από τον κ. Μπακογλίδη να πάρει θέση για αυτόν τον εξαιρετικά ευγενικό , προσηνή και μειλίχιο Αντιδήμαρχο , που ακούει στο όνομα «Μύρτσος», του οποίου η παρουσία στο ψηφοδέλτιο περιποιεί τιμή στον κ. Μπακογλίδη, αλλά και στο λαό της Καλαμαριάς».

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2014: Η Πατουλίδου στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων