ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Ντινόπουλος: Εκπροσωπούμε τον μέσο δημότη Βριλησσίων

Εκλογές 2019 - Ντινόπουλος: Εκπροσωπούμε τον μέσο δημότη Βριλησσίων
Παρουσίαση του προγράμματος έργων της νέας 4ετίας

Εκατοντάδες δημότες έδωσαν το «παρών» στην κοπή πίττας του νέου δημοτικού συνδυασμού του «Ντινόπουλος-Βριλήσσια Δυνατά» την Κυριακή (24/02).

«Εκπροσωπούμε τον μέσο δημότη Βριλησσίων σε όποια πολιτική παράταξη και αν ανήκει» είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα έργων της νέας 4ετίας ενώ ζήτησε ισχυρή εντολή και πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο από τον πρώτο γύρο.

«Ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής θέλει δημοτικά συμβούλια κουρελούδες και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Δεν πρέπει να ζήσουμε στα Βριλήσσια την παράνοια 1-2 δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας να κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον της πόλης μας» επεσήμανε.

Για τον σημερινό δήμαρχο Βριλησσίων -που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- είπε ότι εκπροσωπεί ένα δημοτικό κατεστημένο 30 ετών με ετερόκλητες συμμαχίες που καταρρέουν υπό την πίεση της τοπικής κοινωνίας.

Αναφέρθηκε και σε νέο-εργολαβικά συμφέροντα με αφορμή την «περίεργη» , όπως την χαρακτήρισε, πρόταση τσιμεντοποίησης της ναυτικής βάσης Βριλησσίων τονίζοντας ότι «αν χρειαστεί ξανανεβαίνουμε και στην μπουλντόζα».

Στο μήνυμά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος είχε επισκεφθεί την προηγούμενη ημέρα το «στρατηγείο» του Αργύρη Ντινόπουλου στα Βριλήσσια, αναφέρθηκε στη «σαφή στήριξη» της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο Μάκης Βορίδης είπε ότι ο «Αργύρης Ντινόπουλος ήταν πάντα παρών στα δύσκολα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος επιχειρηματίας του Πειραιά

Επιστροφή - «βόμβα» στον ΑΝΤ1 - Δεν πάει ο νους σας! (pics)

Σχετικές ειδήσεις