ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: «Ένας καλός Δήμος δεν κρίνεται από το έργο του στο κέντρο»

Εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: «Ένας καλός Δήμος δεν κρίνεται από το έργο του στο κέντρο»
Επίσκεψη στον Προμπονά
athinapsila.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Τι συζήτησε με τους κατοίκους του Προμπονά ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Ένας καλός Δήμος δεν κρίνεται για αυτά που κάνει στο κέντρο αλλά στα όρια της πόλης». Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη στους κατοίκους της περιοχής του Προμπονά που επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη (26/03/2019).

«Κάνουμε βόλτα στις γειτονιές για να συζητήσουμε μαζί σας, να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματά σας και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να αντιμετωπιστούν», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας με τους κατοίκους της συνοικίας που συνορεύει με τους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας, βρίσκεται δηλαδή στα όρια του Δήμου Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων οι κάτοικοι του επεσήμαναν ότι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που ανήκουν στους διπλανούς δήμους πληρώνουν περίπου το 1/3 των δημοτικών τελών και απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες σε σχέση με εκείνους που τα σπίτια τους βρίσκονται στον Δήμο Αθηναίων.

«Είναι αδιανόητο τα σπίτια δίπλα στο ρέμα του Ποδονίφτη να μην έχουν αποχέτευση. Όπως επίσης δεν το χωρά ο νους να μην έχουν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα. Η ασφάλεια των ανθρώπων, των περιουσιών και του περιβάλλοντος είναι βασική μας έγνοια και προτεραιότητα», ξεκαθάρισε ο Κώστας Μπακογιάννης σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι στο σχέδιό του περιλαμβάνεται και η αξιοποίηση του παλιού εργοστασίου της Columbia.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr