ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019: Βουλγαράκη και Ορφανό στηρίζει η Παπακώστα

Δημοτικές εκλογές 2019: Βουλγαράκη και Ορφανό στηρίζει η Παπακώστα
Το κόμμα "Νέα Ελληνική Ορμή" της Κατερίνας Παπακώστα ανακοίνωσε την στήριξη του σε υποψήφιους δημάρχους

Δημοτικές εκλογές 2019: «Τον συνδυασμό "Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον -Το είπαμε, θα το κάνουμε», με επικεφαλής τον πρώην υπουργό και έξι φορές βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό, στηρίζει το κόμμα "Νέα Ελληνική Ορμή".

Τον Γιώργο Ορφανό στηρίζει για δήμαρχο Θεσσαλονίκης η "Νέα Ελληνική Ορμή", μετά από απόφαση της προέδρου του κόμματος, Κατερίνας Παπακώστα- Σιδηροπούλου και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, που συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση της Νέας Ελληνικής Ορμής «αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο Διοίκησης, με Όραμα, Προοπτική και με γνώμονα τον Διάλογο και την Διαφάνεια στο Δημόσιο βίο".

Για τον δήμο Αθηναίων, η ΝΕΟ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στηρίζει τον συνδυασμό «Αθήνα και Πάλι Αθήνα», με επικεφαλής τον πρώην υπουργό και επί σειρά ετών βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών, Γιώργο Βουλγαράκη.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Μουτάφης στο Newsbomb.gr για τα άγρια επεισόδια στη Ρόδο: «Ζήσαμε τραγική νύχτα» (pics+vids)

Ρόδος: Ένταση και ξύλο με τραυματίες για το συνέδριο της ΓΣΕΕ (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις