Δημοτικές εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: Συνάντηση με εκπροσώπους του ΟΑΣΑ

Newsbomb

Δημοτικές εκλογές 2019 - Μπακογιάννης: Συνάντηση με εκπροσώπους του ΟΑΣΑ
"Καθένας παρκάρει όπου θέλει. Εμπόδια παντού" επισημαίνει ο κ. Μπακογιάννης

Δημοτικές εκλογές 2019: «Οι αστικές συγκοινωνίες είναι ένας πολύ καλός- εναλλακτικός της χρήσης αυτοκινήτου-τρόπος μετακίνησης στην πόλη. Στρατηγική μας είναι να συμβάλουμε για να ενισχυθούν και να βελτιωθούν με κάθε δυνατό τρόπο».

Αυτό το μήνυμα , έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συναντήθηκε στην καρδιά της Αθήνας, με εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.

Στην αφετηρία της οδού Ζήνωνος μαζί με τους εργαζόμενους επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο της γραμμής 051. O υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στη διάρκεια της διαδρομής άκουσε να του περιγράφουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στις μετακινήσεις τους με το λεωφορείο μέσα στην πόλη. Τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα είναι από τις βασικές αιτίες των καθυστερήσεων στα δρομολόγια των λεωφορείων, όπως οι εργαζόμενοι του επισήμαναν. «Ο Δήμος μπορεί σε μεγάλο βαθμό, με παρεμβάσεις αλλά και με την Δημοτική Αστυνομία, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης. Καθένας παρκάρει όπου θέλει. Εμπόδια παντού. Αυτή η άναρχη συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Χρειάζονται κολωνάκια, διαγραμμίσεις και φυσικά έλεγχος για να τηρείται ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εξασφαλίσει ο Δήμος να υπάρχουν στις αφετηρίες των λεωφορείων στοιχειώδεις υπηρεσίες όπως, για παράδειγμα , να τοποθετήσει τουαλέτες ενώ συζήτησαν και για το ζήτημα της ασφάλειας καθώς του είπαν ότι σε αρκετούς από τους δρόμους της πόλης δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. «Εμείς προτείνουμε τη σύσταση ενός Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Ασφάλειας με όλους τους συναρμόδιους φορείς. Την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία, την Πυροσβεστικής, γερανούς, όλους», επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος τους μίλησε και για τον σχεδιασμό του για την ενίσχυση του φωτισμού στα σκοτεινά σημεία της πόλης.

«Οι αστικές συγκοινωνίες είναι από τις πιο σημαντικές κοινωνικές παροχές και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος δεσμεύτηκε ότι η επικοινωνία του με τους ανθρώπους των αστικών συγκοινωνιών της πόλης θα είναι τακτική στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δες ΕΔΩ αν κέρδισες τα 1.000 ευρώ

Ανατροπή με την τιμή του πιτόγυρου: «Παγώνει» η αύξηση - Πόσο θα πωλείται

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved