ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξάρχεια: Το διαμέρισμα - «ορμητήριο» και οι «αχαρτογράφητοι» συλληφθέντες (pics)

Εξάρχεια: Το διαμέρισμα - «ορμητήριο» και οι «αχαρτογράφητοι» συλληφθέντες (pics)
INTIME NEWS

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, γύρω από το διαμέρισμα της Στουρνάρη, όπου πραγματοποίησε έφοδο σήμερα (18/11) το πρωί η Αστυνομία.

Δύο ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου είχε ενοικιαστεί από τα δύο άτομα που συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας, το διαμέρισμα στον 4ο όροφο στην οδό Στουρνάρη, όπου σήμερα εντοπίστηκαν μάσκες, φωτοβολίδες και κουβάδες με πέτρες, μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Δείτε τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. στη gallery που ακολουθεί:

Το διαμέρισμα θα λειτουργούσε ως «ορμητήριο» αντιεξουσιαστών με στόχο τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα δεν υπήρχαν ούτε έπιπλα, ούτε οικιακές συσκευές, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου.

Οι δύο άνδρες, ένας φοιτητής και ένας εργαζόμενος σε καφέ, δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Όπως αποκαλύφθηκε, όμως, «αχαρτογράφητοι» ήταν όλοι οι συλληφθέντες και οι προσαχθέντες από τα χθεσινά επεισόδια και όπως όλα δείχνουν ο αντιεξουσιαστικός χώρος προτίμησε να χρησιμοποιήσει στις πρώτες θέσεις άτομα που θα ήταν άγνωστα στην Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί οι ομάδες των ταραχοποιών είχαν φτάσει στο σημείο να ενεργοποιήσουν ιδιόμορφους «παρατηρητές», δηλαδή άτομα που άλλες φορές με ποδήλατα και άλλες φορές με ηλεκτρικά πατίνια κυκλοφορούσαν μέσα στα Εξάρχεια δήθεν ανέμελα και ενημέρωναν τις ομάδες των «μπαχαλάκηδων» για το πού βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα πάρουν φέτος το «δώρο» - Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σχετικές ειδήσεις