ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Η μαρτυρία-«κλειδί» του συζύγου της άτυχης ηλικιωμένης

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Η μαρτυρία-«κλειδί» του συζύγου της άτυχης ηλικιωμένης
Eπιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στη Δυτική Αττική
Pixabay

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται οι δύο δράστες της φρικτής χθεσινής δολοφονίας της ηλικιωμένης στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας - Η αστυνομία εξετάζει την μαρτυρία του πατέρα και την περιγραφή του γιού της, για τον έναν ληστή, που πρόλαβε να δεί - Σε εξέλιξη αυτή την ώρα, επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στη Δυτική Αττική

Νέα στοιχεία στην υπόθεση ρίχνει η μαρτυρία του συζυγού της 77χρονης που έχασε ξαφνικά και άδικα την ζωή της.

Το πρωί του Σαββάτου (7/12/2019) το ζευγάρι των ηλικιωμένων, είχε πάει για ψώνια στο κέντρο της πόλης.

Την ώρα που επέστρεφαν, ο σύζυγος, αποκάλυψε πως είδε το ασημί αυτοκίνητο πίσω τους.

Αυτό αποδεικνύει πως οι δράστες τους παρακολουθούσαν από πριν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλφα.

Το έγκλημα έγινε για μια χρυσή αλυσίδα που τελικά δεν κατάφεραν να την πάρουν από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας, οι ληστές.

Πήγε για τριήμερο και την σκότωσαν!

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δολοφονία της 73χρονης από αδίστακτους ληστές, οι οποίοι το πρωί του Σαββάτου (07/12) δεν δίστασαν να την σκοτώσουν με το αυτοκίνητό τους όταν εκείνη τους κυνήγησε.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές, η 73χρονη με τον σύζυγό της και τον γιο τους είχαν πάει στο εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους από την Αθήνα, για να περάσουν το τριήμερο.

Η ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ληστών τόσο από ξηρά όσο και από αέρα, ωστόσο έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν.

Συγκλονίζει ο γιος της: «Την πάτησαν για μια αλυσίδα»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιου του θύματος, ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Alpha:

«Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν "Κυρία, κυρία! Ποιος είναι κυρία;". Η μάνα μου βγήκε έξω, ενώ εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα στο σπίτι, και εκείνη τη στιγμή πήγαν να την βουτήξουν από τον λαιμό, να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της. Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Την χτυπήσαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της.

Φώναξε "Γιώργο!". Έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου, αλλά μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Την χτύπησαν, πέρασε το αμάξι από πάνω της και την διέλυσαν.

Την είδα νεκρή με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι αδίστακτοι ληστές την προσέγγισαν και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Με πληροφορίες από Korinthostv.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στο θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι δείχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα

Επικίνδυνη κλιμάκωση: Μιλούν για πόλεμο με την Ελλάδα οι Τούρκοι – Ενεργοποιήθηκαν οι S-300;

Σχετικές ειδήσεις