ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου - Συνελήφθη 20χρονος

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου - Συνελήφθη 20χρονος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία που συγκλονίζει τη Σαντορίνη: Το πρωί της Τρίτης ένας 20χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ξενοδόχου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας εντόπισαν και συνέλαβαν ένα νεαρό, περίπου 20 ετών, ως το φερόμενο ως δολοφόνο του 69χρονου άνδρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 20χρονος, που είχε οικονομικές διαφορές με τον άτυχο άνδρα, φέρεται να δολοφόνησε τον άτυχο ξενόδοχο για 200 ευρώ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Ant1, o 20χρονος καυγάδισε με τον 69χρονο και τον έκαψε λούζοντάς τον με βότκα.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ερευνούσαν την υπόθεση ως έγκλημα, καθώς είχαν εντοπίσει κηλίδες αίματος έξω από το ξενοδοχείο, όπου βρέθηκε καμένο το πτώμα του ξενοδόχου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς παραμένει στο αστυνομικό τμήμα Θήρας και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες. Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο είχε κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτό είναι το σχέδιο για τα Χριστούγεννα - Το όριο των ατόμων και τα SMS για... ρεβεγιόν