ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στην Κατερίνη: Συγχωριανός του 45χρονου ο δράστης – Πώς έγινε το απάνθρωπο φονικό

Δολοφονία Κατερίνη θύμα

Συγχωριανός του 45χρονου κομμωτή ήταν ο 58χρονος που συνελήφθη για την άγρια δολοφονία στην Κατερίνη – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος

Στο ίδιο χωριό έμεναν το 45χρονο θύμα της άγριας δολοφονίας στην Κατερίνη και ο 58χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 58χρονος, τη Δευτέρα ο 45χρονος πήγε στο σπίτι του και εκεί ο ίδιος τον χτύπησε με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ για όσα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 58χρονος, μετέφερε τον αναίσθητο 45χρονο πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας στην Κατερίνη και εκεί τον πυροβόλησε ενώ στη συνέχεια πυρπόλησε τη σορό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες θύμα και δράστης είχαν διαφορές που χρονολογούνται πριν από 5-6 χρόνια.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ ο 58χρονος φέρεται να είπε ότι δολοφόνησε τον 45χρονο επειδή τσακώνονταν συχνά το τελευταίο διάστημα και είχαν οικονομικές διαφορές.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος το οποίο εντόπισε περαστικός το απόγευμα της Τρίτης και ειδοποίησε τις Αρχές.

Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή, ο οποίος κατά πληροφοριές είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Κατερίνη από την Αυστραλία, χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

«Ήταν απάνθρωπο»

Για την δολοφονία του 45χρονου γιου του που βρέθηκε καμένος πίσω από νεκροταφείο στην Κατερίνη και τη σύλληψη του δολοφόνου του μίλησε ο τραγικός πατέρας του.

«Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ανάλογα. Ήταν πολύ απάνθρωπο» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του κομμωτή.

Όπως είπε «ο γιος μου είχε καθαρίσει αλλά κάποιοι τύποι τους θέλουν να διακινούν ξανά ναρκωτικά».

«Του είχα ανοίξει μαγαζί και άρχισε να ανεβαίνει η δουλειά. Πήγαιναν όλα καλά και συνέβη αυτό» συμπλήρωσε ενώ ερωτηθείς για το τι συνέβη απάντησε μόνο «Δευτέρα απόγευμα ήρθε και ήταν εντάξει, πήγα το πρωί να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ».

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο 45χρονος είχε εμπλακεί με υποθέσεις ναρκωτικών απασχολώντας σχετικά τις αρχές.

Όσον αφορά τον δράστη που συνελήφθη, ο πατέρας του 45χρονου είπε ότι «μια φορά τον είχα δει πριν χρόνια αλλά άκουγα ότι δεν ήταν καλός τύπος και προκαλούσε προβλήματα στο χωριό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δολοφόνος – Τι είπε στους αστυνομικούς για τον φόνο του 45χρονου