ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος που συνελήφθη - «Δεν καταλαβαίνω γιατί με έχετε εδώ»

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος
Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος
Intimenews/Αχιλλέας Χήρας

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με έχετε εδώ», λέει στους αστυνομικούς ο 23χρονος Αλβανός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ειδικότερα μετά τη σύλληψη του φερόμενου δράστη το μεσημέρι της Τετάρτης. Oι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 23χρονος αρνείται τα πάντα, είναι ιδιαίτερα «σκληρός» και δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς. Παράλληλα φέρεται να λέει, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού Open, ότι «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Σημειώνεται ότι ο νεαρός με καταγωγή από την Αλβανία, είναι σεσημασμένος και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν. Ειδικότερα, το 2019 είχε επιτεθεί ξανά σε ομάδα ατόμων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί η διεξαγωγή δίκης για το συμβάν.

Τότε ο 23χρονος, μαζί με άλλα τρία άτομα είχαν επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς. Αφού τους αιφνιδίασαν τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες. Ο 23χρονος τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Mega, ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος στα επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα. Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

O φερόμενος δολοφόνοςNewsbomb.gr

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους. Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης. Οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για οπαδική βία - Συμμετείχε και στα επεισόδια του Βόλου

Άλκης Καμπανός: Φίλος του 19χρονου αναγνώρισε τον 23χρονο συλληφθέντα