ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Άλκη: Δύο στοιχεία «έκαψαν» τον 23χρονο, δύο θα «κλειδώσουν» την ενοχή του

θεσσαλονίκη 23χρονος ενοχή
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 23χρονος.
ΙΝΤΙΜΕ

Δολοφονία Άλκη: Ποια στοιχεία «καίνε» τον 23χρονο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων των δραστών πίσω από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, ώστε να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, με το συγκεντρωμένο πλήθος να του επιφυλάσσει μία «θερμή» υποδοχή, αποδοκιμάζοντάς τον με ύβρεις. Ορισμένοι συγκεντρωμένοι του φώναξαν «δολοφόνε, να πας στο διάολο».

Δύο είναι τα κρίσιμα στοιχεία που «κλειδώνουν» την ενοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, δύο είναι τα στοιχεία που «κλειδώνουν» την ενοχή του 23χρονου. Το πρώτο στοιχείο είναι τα αποτυπώματα που βρέθηκαν και ελέγχονται αν ανήκουν στον 23χρονο, ενώ το δεύτερο είναι η ταυτοποίηση του αίματος, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του 23χρονου, εξετάζοντας αν είναι αυτό του αδικοχαμένου Άλκη.

Ποια στοιχεία δείχνουν την ενοχή του

Νωρίτερα η ΕΡΤ μετέδωσε πως δύο είναι τα στοιχεία που δείχνουν την ενοχή του 23χρονου, ωστόσο ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονική επίθεση.

Ειδικότερα, η αστυνομία έχει λάβει μαρτυρίες από τους δύο τραυματίες από την επίθεση, που αναμένεται να λάβουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, ίσως και εντός της σημερινής ημέρας.

Ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον συλληφθέντα ως το άτομο που χτυπούσε τον Άλκη και κρατούσε το δρεπάνι με το οποίο τραυματίστηκε ο 19χρονος.

Σημειώνεται πως το θύμα δέχθηκε χτύπημα στον μηρό, κοντά στη βουβωνική χώρα, και η αιμορραγία του ήταν ακατάσχετη.

Επιπλέον, άλλο ένα στοιχείο σε βάρος του 23χρονου είναι το όχημά του. Το αυτοκίνητο, που είναι στο όνομά του, κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και η εικόνα είναι αρκετά καθαρή.

Στο όχημα επέβαινε ο συλληφθείς κι άλλα δύο άτομα, με τις Αρχές να κρίνουν πως είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Άρα, μπορεί να μην είμαστε μακριά και από άλλες συλλήψεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 23χρονος - Πλησιάζει τους υπόλοιπους δράστες η ΕΛΑΣ

Δολοφονία Άλκη: Ψάχνουν την πενταμελή «ομάδα» του 23χρονου

Δολοφονία Θεσσαλονίκη - Κούγιας: Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και σωματεμπορίας οι δολοφόνοι του Άλκη

Δολοφονία Άλκη: Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για οπαδική βία - Συμμετείχε και στα επεισόδια του Βόλου

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη - Σεσημασμένος χούλιγκαν