ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μενίδι: Δίωξη σε αστυνομικό για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 44χρονου Ρομά

Μενίδι: Δίωξη σε αστυνομικό για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 44χρονου Ρομά
Μενίδι: Ο 38χρονος αστυνομικός ήταν κατά πληροφορίες εκτός υπηρεσίας όταν συνεπλάκη με τον Ρομά
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Μενίδι: Ο 38χρονος αστυνομικός ήταν κατά πληροφορίες εκτός υπηρεσίας όταν συνεπλάκη με τον Ρομά

Αστυνομικός είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την υπόθεση με το πτώμα που εντοπίστηκε την Κυριακή στο Μενίδι. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, ο άτυχος άνδρας κοντά στο σημείο που βρέθηκε, είχε δεχθεί επίθεση με χρήση σωματικής βίας.

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 44χρονου Ρομά, που επιχειρούσε να κλέψει ένα air condition την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα σωματική βλάβη ενώ για συνέργεια διώκεται 67χρονος πολίτης που φέρεται να τον συνέδραμε.

Ο 38χρονος με τον 67χρονο οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή με τους ίδιους να αρνούνται τα πάντα και να δηλώνουν αθώοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος Ρομά φέρεται να προσπάθησε να παραβιάσει σπίτι της περιοχής. Τότε ο 67χρονος μαζί με τον 38χρονο εκτός υπηρεσίας αστυνομικό άρχισαν να τον καταδιώκουν. Λίγο αργότερα ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό, σε πάρκο της περιοχής.

Μιλώντας στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας σημείωσε ότι οι αστυνομικοί είναι πάντα εντός υπηρεσίας, ενώ ο ανέφερε ότι άτυχος άνδρας φαίνεται πως δεν κατέληξε από τα χτυπήματα, αλλά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν δύο άτομα για τον θάνατο του 44χρονου άνδρα στο Μενίδι

Μυστήριο με 44χρονο νεκρό στο Μενίδι – Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές