ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεοδωρικάκος: Η Ελληνική Αστυνομία δρα άμεσα και αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα

Θεοδωρικάκος: Η Ελληνική Αστυνομία δρα άμεσα και αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο βρέθηκε ξανά το πρωί της Κυριακής (03/07) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση των αστυνομικών που τραυματίστηκαν κατά την αιματηρή συμπλοκή στους Αγίους Αναργύρους.

Οι δύο νεαροί χειρουργήθηκαν νωρίτερα, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι καλή και να μην διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Μάλιστα ο κ. Θεοδωρικάκος συνομίλησε μαζί τους, τους συνεχάρη για την αυτοθυσία τους, την άριστη εκπαίδευση και την ψυχραιμία που επέδειξαν, ευχαριστώντας τους παράλληλα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το περιστατικό.

Ο Υπουργός κατά την έξοδο από το νοσοκομείο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκεφθήκαμε ξανά με τον Αρχηγό τα δύο παλικάρια της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν τραυματιστεί. Χθες το βράδυ, έκαναν το καθήκον τους με αυτοθυσία, σώζοντας ανθρώπινες ζωές στους Αγίους Αναργύρους. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα στην υγεία τους, έχουν χειρουργηθεί και είναι πολύ δυνατοί. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν κοντά τους. Σταθήκαμε στους ανθρώπους τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα, στις συζύγους αλλά και στους γονείς τους από την Καβάλα και τα Τρίκαλα. Μιλήσαμε μαζί τους, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από το χθεσινό περιστατικό βγαίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η Ελληνική Αστυνομία δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα και όπως είχα και χθες το βράδυ τη δυνατότητα να διαπιστώσω, δρα αμέσως. Βρισκόμουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, σε μία δύσκολη γειτονιά, προκειμένου να δω πως πηγαίνουν τα μέτρα αστυνόμευσης. Παρακολούθησα ζωντανά, από τον ασύρματο της Αμέσου Δράσεως, τα τεκταινόμενα. Πιστεύω ότι οι Έλληνες γνωρίζουν και πρέπει να γνωρίζουν ότι οφείλουμε πολλά στους αστυνομικούς μας».

Ροή Ειδήσεων