ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Το βίντεο της ΕΛΑΣ με τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στους Αγίους Αναργύρους - «Είστε ήρωες»

Το βίντεο της ΕΛΑΣ με τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στους Αγίους Αναργύρους - «Είστε ήρωες»
Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε η Αστυνομία.
Intime News / Φωτογραφία Αρχείου

Συγκινητικό βίντεο με τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στους Αγίους Αναργύρους - «Είστε ήρωες»

Συγκινητικό βίντεο με τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τα πυρά κακοποιού στους Αγίους Αναργύρους έδωσε στη δημοσιότητα το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί δέχτηκαν πυρά ύστερα από σήμα που πήραν για να εντοπίσουν άτομο που είχε πυροβολήσει τρία άτομα στην περιοχή των Πατησίων. Το πλήρωμα περιπολικού της Αστυνομίας εντόπισε τον κακοποιό σε κεντρικό δρόμο των Αγίων Αναργύρων. Του έκαναν σήμα να σταματήσει και τότε εκείνος άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τότε ο ένοπλος έπεσε νεκρός.

Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί νοσηλεύτηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου δεκάδες συνάδελφοί τους βρέθηκαν στο πλευρό τους γεμάτοι αγωνία για την κατάσταση της υγείας τους. Τελικά οι αστυνομικοί πήραν εξιτήριο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Αστυνομία φαίνεται η αγωνία των δικών τους ανθρώπων, η προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας τους, τα τραύματα που φέρουν αλλά και η έξοδός τους από το νοσοκομείο. Ο ένας εξήλθε με φορείο και ο άλλος με καροτσάκι.

Σχετικές ειδήσεις