ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Αυτός είναι ο 34χρονος που συνελήφθη για βιασμό

Σεπόλια: Αυτός είναι ο 34χρονος που συνελήφθη για βιασμό
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Σεπόλια: Ένας ακόμα άνδρας, πέμπτος κατά σειρά, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής για την πολύκροτη υπόθεση του βιασμού της 12χρονης Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι των ατόμων που φέρεται να τη βίασαν

Ένας ακόμα άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16/10), στις 18:00 για την υπόθεση των Σεπολίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος που συνελήφθη είναι επιχειρηματίας, απόφοιτος Πανεπιστημίου και με οικονομική επιφάνεια. Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Δείτε φωτογραφίες του 34χρονου που συνελήφθη για το βιασμό της 12χρονης στην gallery που ακολουθεί:

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής για τη φρικιαστική υπόθεση από τα Σεπόλια έχουν γίνει έξι συλλήψεις (ανάμεσα τους και η μητέρα της 12χρονης), ενώ αναμένονται νέες συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη ενώ ακολούθησε ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης και η 38χρονη μητέρα της. Μέσα στο Σαββατοκύριακο συνελήφθησαν, εκτός του 34χρονου, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της γενετήσιας πράξης, επί πληρωμή, σε ανήλικη παθούσα.

Κοινή γραμμή κρατάνε 36χρονος και 33χρονος - Τι υποστηρίζουν

Ο 33χρονος και ο 36χρονος έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα (17/10), αφού πρώτα πέρασαν από τον εισαγγελέα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο τηρούν την ίδια… γραμμή, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζαν την πραγματική ηλικία του παιδιού και θεώρησαν πως είναι πολύ μεγαλύτερη. Παράλληλα, αμφότεροι έχουν υποστηρίξει πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στις συναντήσεις που έκαναν με τη 12χρονη ενώ αρνούνται ότι γνωρίζουν τον Ηλία Μίχο.

Προκλητικός ο 33χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του 33χρονου άνδρα δεν είναι από τα ονόματα που έχει πει το κορίτσι, αλλά προκύπτουν από το viber, την διαδικτυακή εφαρμογή και υπάρχει κι ένα έμβασμα στο λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Το έμβασμα αυτό είναι αξίας 60 ευρώ, όμως όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος το έπαυσε γιατί ο χρήστης του λογαριασμού στο viber ήταν πάρα πολύ πιεστικός και τελικά δεν έγινε κάτι.

Σε ερώτηση πώς τελικά συνάντησε το παιδί τρεις φορές ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι η πρώτη φορά επειδή του είπε αυτός που διαχειρίζεται το προφίλ της πλατφόρμας και την εφαρμογή να βάλει πετσέτες και κουβέρτες στα τζάμια για να μην φαίνονται τον απέτρεψε.

Η επόμενη φορά ήταν με το έμβασμα κι η τρίτη φορά που πήγε κι έδωσε στο παιδί 60 ευρώ και υποστηρίζει ότι η 12χρονη του είπε «περίμενε να τα δώσω στην μητέρα μου και δεν εμφανίστηκε ποτέ». Μάλιστα, ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι είναι μειωμένης αντίληψης ο 33χρονος.

Το ίδιο… ποίημα και από τον 36χρονο

Ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του, o 36χρονος συλληφθείς, υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με την 12χρονη.

Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη

Στο μεταξύ ταυτοποιήθηκαν επίσης δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 55 ετών, που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη, στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Και οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως, την Κυριακή, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι το καλοκαίρι συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποχώρησαν στη συνέχεια από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Παράλληλα, αναμένονται νέες συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.