ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ανοίγουν τα στόματα για τους βιαστές-Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Σεπόλια: Ανοίγουν τα στόματα για τους βιαστές-Συγκλονιστικές μαρτυρίες
eurokinissi

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση των Σεπολίων.

Τις τελευταίες ώρες δύο ακόμη άτομα έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης που βίαζε και εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για έναν 33χρονο και έναν 36χρονο οι οποί συνελήφθησαν χθες Σάββατο.

Ο 33χρονος ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, παραδέχθηκε τη συνεύρεση με το παιδί για παραπάνω από μία φορές, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, υποστήριξε πως δεν ήξερε την ηλικία της και έβαλε τα κλάματα όταν του εξηγούσε την υπόθεση.

Ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει κι αυτός την κατηγορία γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση «τρέχουν» ώρα με την ώρα, με τις Αρχές να ξετυλίγουν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ προανήγγειλε ότι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και νέο ένταλμα σύλληψης.

«Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρουν οι ιδιότητες των ενόχων. Όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα» υπογράμμισε αναφορικά με την υπόθεση ο κ. Θεοδωρικάκος

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων για τη δράση του Μίχου

Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση των Σεπολίων είναι καταιγιστικές, ανοίγουν τα στόματα για τη δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου και προκαλούν ανατριχίλα.

Γειτόνισσα του 53χρονου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία με θύμα την 12χρονη μίλησε στο Mega και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το προφίλ του δράστη

«Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε είχε πέσει και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του 53χρονου, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια καταγγελία.

Ο σύζυγος της γειτόνισσας, όπως λέει η ίδια, είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια.

Ερωτώμενη για το εάν τον είχε παρατηρήσει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, δηλώνει πως το είχε κάνει με τα δικά της.

«Εάν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…» απαντά στην ερώτηση γιατί δεν προέβη κανείς σε καταγγελία εις βάρος του.

Η γυναίκα τον χαρακτηρίζει «γλίτσα» και αναφέρει πως είχε πολλές επαφές με παπάδες.

Δείτε το βίντεο

«Πρέπει να έκανε και η μητέρα το ίδιο πράγμα με το 12χρονο»

Σε άλλη μαρτυρία, ένοικος της πολυκατοικίας που διέμενε το ανήλικο κορίτσι με την οικογένειά της αποκάλυψε ότι δεν έδινε λεφτά στην οικογένεια της 12χρονης.

«Τα παιδάκια εγώ τα λυπόμουν και τους έδινα τέτοια πράγματα. Ήρθε η μάνα και μου έλεγε, δώσε μου και θα στα δώσω και τους έδιωξα. Και έβαλε τα παιδιά εκεί που τα αγαπούσα και με έκανε εχθρό».

Συνεχίζοντας τη περιγραφή του ο ένοικος της πολυκατοικίας υποστήριξε ότι τα παιδιά έμπαιναν με τα ποδήλατα και τα πατίνια και όλα αυτά τα έκανε η μάνα και ο πατέρας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν ο ένοικος της είχε δανείσει χρήματα στην μητέρα απάντησε «όχι, εγώ τα χάριζα και συνέχεια ζητούσε» και όταν σταμάτησε να δίνει χρήματα, όπως δήλωσε ο ένοικος: «Ο ένας ο γιος της ο μεγάλος, πήρε το μπαστούνι που είχα και με χτύπαγε».

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από ένα χρόνο και πήγε να το καταγγείλει ο ένοικος και ανέφερε: «Τα παιδιά που είναι στην Ασφάλεια μου είπαν ”είναι κρίμα 12χρόνων και 13 να του κάνεις μήνυση” και από τότε δεν μίλησαν ξανά».

Μάλιστα ο ένοικος της πολυκατοικίας εκτίμησε ότι «πρέπει να έκανε και η μητέρα το ίδιο πράγμα με το 12χρονο».

Δείτε το βίντεο:

«Έρχονταν επώνυμοι, αγκαλιάζονταν με τον 53χρονο, έπαιρναν το παιδί κι εξαφανίζονταν»

Κάτοικος Κολωνού μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως «ό,τι έκανε στο παιδί της, στη 12χρονη, η μάνα έκανε και η ίδια. Και λέω όχι μόνο στην 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του ο κάτοικος, αναφέρει: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονταν επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν».

«Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ».

«Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Υπό άκρα μυστικότητα στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Αυτός είναι ο 36χρονος που συνελήφθη

Σεπόλια: Προκλητικός ο 33χρονος βιαστής της 12χρονης που συνελήφθη