ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυφάδα: Επεισόδιο σε εστιατόριο με πολιτικό υπάλληλο της ΕΛΑΣ

Γλυφάδα: Επεισόδιο σε εστιατόριο με πολιτικό υπάλληλο της ΕΛΑΣ
Σύλληψη πολιτικού υπαλλήλου της ΕΛΑΣ
Intime / φωτογραφία αρχείου

Επιτέθηκε λεκτικά σε έναν υπάλληλο του εστιατορίου. Έχει απασχολήσει ξανά με τη συμπεριφορά του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Ένας πολιτικός υπάλληλος της Αστυνομίας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από επεισόδιο που προκάλεσε σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πολιτικός υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ. διαπληκτίστηκε με το προσωπικό του καταστήματος, το οποίο ήταν αυτό που κάλεσε την Αστυνομία. Ένας μάλιστα από τους υπαλλήλους του εστιατορίου έκανε μήνυση σε βάρος του καθώς φέρεται να δέχτηκε λεκτική επίθεση.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατάστημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα και πέρασαν χειροπέδες στον πολιτικό υπάλληλο της Αστυνομίας που φέρεται να προκάλεσε το επεισόδιο. Μάλιστα, κατά πληροφορίες ο συλληφθείς δεν ήταν συνεργάσιμος στη θέα των αστυνομικών, που τελικά τον οδήγησαν στο Τμήμα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για εξύβριση, απειλή, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε μετακινηθεί πριν από 1,5 χρόνο από υπηρεσία ασφαλείας της νοτιοανατολικής Αττικής σε άλλη υπηρεσία, επίσης των νοτίων προαστίων. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι είχε απασχολήσει ξανά με τη συμπεριφορά του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.