ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο προπονητής Τάε Κβον Ντο που ασέλγουσε σε ανήλικες

Προπονητής τάε κβο ντο
Social media

Όπως αναφέρουν, πάντως, οι αστυνομικοί, οι πράξεις του προπονητή, που συνελήφθη στην Ηλιούπολη, ήταν ιδιαίτερα βαναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της σύλληψης του προπονητή Τάε Κβον Ντο, Α. Δ., για κατά συρροή ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο προπονητής που συνελήφθη είναι 44 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος προπονούσε κορίτσια σε τοπικό αθλητικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., κατά την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι ο εν λόγω προπονητής, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς κοιτώντας το προφίλ του προπονητή στα σόσιαλ μίντια, φαίνεται ότι διαφήμιζε τη δουλειά του. Μάλιστα, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με τις μαθήτριές του. Ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο έχει πολλά στιγμιότυπα με ανήλικες μαθήτριές του και στιγμές με την οικογένειά του.

Όπως αναφέρουν, πάντως, οι αστυνομικοί, οι πράξεις του προπονητή ήταν ιδιαίτερα βαναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες. Θύματά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, έχουν πέσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια που σήμερα έχουν ενηλικιωθεί. Οι αστυνομικοί ψάχνουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα του προπονητή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και στα οχήματα του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Ο προπονητής οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις