ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Μπάμπη - «Αναμένουμε προσαγωγές και εντάλματα»

Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Μπάμπη - «Αναμένουμε προσαγωγές και εντάλματα»

Ο ιδιωτικός ερευνητής της υπόθεσης μιλά στο Newsbomb.gr για την εξαφάνιση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Ένα βήμα όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας και στη λύση του μυστηρίου βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα οι αρχές αναμένεται να έχουν στα χέρια τους και νέα στοιχεία τα οποία εκτιμούν ότι θα προκύψουν από την κατάθεση ενός ατόμου - κλειδί. Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο είχε επικοινωνία με τον βασικό ύποπτο, λίγο πριν και λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη. Ένα πρόσωπο το οποίο αναμένεται να δώσεις σημαντικές πληροφορίες στην ασφάλεια για τις κινήσεις του κρεοπώλη εκείνο το βράδυ.

Σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που θα φτάσουν στα χέρια της αστυνομίας από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως σχολίαζε μιλώντας στο Νewsbomb.gr ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσουκαλης τον οποίο έχει ορίσει η οικογένεια δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε συλλήψεις :«Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα θα είναι ραγδαίες και πιθανότατα να δούμε προσαγωγές αλλά και εντάλματα».

Οι αστυνομικοί αργά χθες το βράδυ εντόπισαν κηλίδες αίματος σε βάρκα. Το εύρημα εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια ωστόσο δεν κρίνεται σοβαρό καθώς πληροφορίες αναφερουν ότι το πιθανότερο είναι να μην ανήκει σε άνθρωπο.

Σχετικές ειδήσεις