ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Προσπάθησε να καταπιεί τα ναρκωτικά και έπεσε σε τζαμαρία

Προσπάθησε να καταπιεί τα ναρκωτικά και έπεσε σε τζαμαρία

Στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης, ο 34χρονος ημεδαπός προσπάθησε να καταπιεί τα ναρκωτικά που μετέφερε... αλλά έπεσε σε τζαμαρία!

Στη σύλληψη ενός 34χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν χθες το μεσημέρι (14/11/14) στο ΚΤΕΛ Αγρινίου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σε συνεργασία με άνδρες της ΟΠΚΕ.

Ο 34χρονος βρέθηκε με δύο συσκευασίες νάιλον που περιείχαν ποσότητα 7,8 γραμμαρίων ηρωίνης, αλλά και με ναρκωτικά χάπια.

Nα σημειωθεί ότι ο δράστης όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών προσπάθησε να καταπιεί τα ναρκωτικά για να τα "ξεφορτωθεί", και στη συνέχεια αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να πέσει και σε μια τζαμαρία, η οποία έσπασε. Στο σημείο επικράτησε η σχετική αναστάτωση από τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και παρακολουθούσαν την διαδικασία της σύλληψης.

Πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αγρινίου.

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (14-11-2014) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 34χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, σε αστυνομικό έλεγχο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 34χρονου, (7,8) γραμμάρια ηρωίνης και δύο ναρκωτικά δισκία.

Κατά τη σύλληψη του ο δράστης δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών και αντιστάθηκε απωθώντας τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Πηγή: cityvoice

Σχετικές ειδήσεις