ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μετά το τροχαίο ακολούθησε… ξυλοδαρμός (Pics)

Μετά το τροχαίο ακολούθησε… ξυλοδαρμός (Pics)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/12/2014) στο Αγρίνιο, στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Εθνικής Αντιστάσεως.

Από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων δεν υπήρξαν θύματα αλλά ακολούθησε ξυλοδαρμός μεταξύ των εμπλεκομένων σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Το άσπρο ΙΧ που κινούνταν επί της Εθνικής Αντιστάσεως συγκρούστηκε με δίκυκλο αλλά και με άλλο όχημα το οποίο και αναποδογύρισε.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή μεταξύ των εμπλεκόμενων του άσπρου ΙΧ και του δίκυκλου από την οποία σημειώθηκε και ένας σοβαρός τραυματισμός ενώ από το τροχαίο ελαφρά τραυματίστηκαν δύο εκ των τριών ατόμων που επέβαιναν στο έτερο ΙΧ που αναποδογύρισε.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου με την αστυνομία να ενεργεί την έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση ενώ στο σημείο έσπευσε και Πυροσβεστική για τυχόν απεγκλωβισμούς.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ένας 30χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας από τον ξυλοδαρμό που ακολούθησε του τροχαίου ενώ ήδη έχει γίνει σύλληψη ενός 19χρονου.

Ο 30χρονος επιβάτης του άσπρου οχήματος μετά τη συμπλοκή με τον δικυκλιστή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς έφερε τραύματα σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, τράχηλο και πνεύμονες.

Η αστυνομία θεωρεί δεδομένο πως οι επιβαίνοντες στο άσπρο όχημα και ο δικυκλιστής είχαν διαφορές και για το λόγο αυτό συνεπλάκησαν άγρια με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για χτυπήματα με αιχμηρά αντικείμενα ίσως και μαχαιριές.

Καθώς το παζλ συμπληρώνεται φαίνεται πως το άσπρο όχημα ουσιαστικά καταδίωκε το δίκυκλο ώσπου συγκρούστηκαν στη διασταύρωση με τη Γρηγορίου Λαμπράκη αλλά παρασύροντας και το άλλο ΙΧ που συμπτωματικά διέρχονταν από το σημείο.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις